Støt op om Taps Børnehave

Kære Taps!

Vi har brug for jeres støtte og opbakning.

I går (torsdag) demonstrerede vi foran Godset i Kolding, og vi var i god dialog med flere byrådspolitikere og også med forskellig presse. Vi var blandt andet i TV2 News og Co og i P4 radio.

BUPL demonstrerede også, dem fik vi også en god snak med.

Jeg har også kontakt med Karina Lorentzen Dehnhardt som muligvis kommer og besøger mig/os og Taps Børnehave. Hun er folketingspolitiker for SF i Syd- og Sønderjylland.

Tirsdag den 26/9-2023 er der byrådsmøde og 2. behandling af Kolding kommunes 2024-budget på Kolding Rådhus, og vi vil igen demonstrere udenfor og muligvis deltage i byrådsmødet igen.

Kampen om Taps Børnehave er IKKE tabt endnu! Der ER politikere der hører os, og ingen underskrifter gælder endnu! Men vi har brug for at være flere end 5 der stiller op! Vi har brug for at vi står minimum 100 mand foran det rådhus den 26/9!

Så kom nu Taps!

Lad os kæmpe den her kamp sammen! For vores børnehave, for børnene, for personalet i børnehaven, for lokalsamfundet og for den lille by vi alle holder af.

Lad os vise dem at vi er mange, og at det faktisk er rigtige mennesker der bor i Taps! Taps er IKKE bare en by man kører igennem!

Byrådsmødet finder sted, på Kolding Rådhus 26/9-2023 klokken 19.00, og jeg forestiller mig, at vi mødes foran rådhuset inden mødet, mere info kommer senere.

Sæt kryds i kalenderen og lad os kæmpe sammen! Lad os vise dem, hvem vi er i Taps!

Og om ikke andet, så er der i hvert fald ingen der kan sige bagefter, at ingen gjorde noget!

Jeg laver en begivenhed på Facebook, hvor man meget gerne må melde sig til, så vi kan få en føling med hvor mange der kommer.

De bedste hilsner, og med håbet om stort fremmøde den 26/9.

Thilde Kjærgaard Lange.

Husk at skrive under på bevaring af Taps Børnehave

https://www.skrivunder.net/bevaring_af_taps_bornehave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.