Taps Cykelcafe MTB

Facebookside:  https://www.facebook.com/groups/237365686433/

Kontakt: Tommy Holst Jensen tlf: 20153235 eller tj@cgulve.dk

Taps Cykel Café MTB er en klub for alle, som har interesse i at cykle MTB, både mænd og kvinder. Afhængig af antal til træningsturene deler vi os eventuelt i to hold efter niveau. Turene foregår så vidt muligt ude i terrænet, men undgå asfalt kan vi dog ikke.

Mødested: Parkeringspladsen ved Taps Skole.

I vinterhalvåret cykler vi søndag kl. 9.30 og torsdag kl. 18.30. I sommerhalvåret cykler vi mandag aften kl. 18.30 og torsdag kl. 18.30.

Efter træningsturene, når vi har fået brugt en masse energi ude i terrænet, er der mulighed for at få vasket sin cykel, ligesom vi mødes til fælles hygge i klublokalet. Det sociale vægter vi højt i klubben. I løbet af året arrangeres der klubture på 50 – 100 km.

Så hvad enten du har cyklet MTB før, eller du kunne tænke dig at prøve det, så kontakt os eventuelt for nærmere oplysninger.

Betaling via dette link: https://www.conventus.dk/dataudv/www/holdoversigt_ny_iframe.php?foreningsid=4869&afdelingsid=0&handelsbetingelser=1&reservationer=vis&skjul_nyt_medlem=0&skjul_allerede_medlem=0&vis_adresse=0&knap_placering=horisontal&highlight=pris&start=periode;ledige_pladser&info=tid_sted;alder;betaling;tilmelding;tilmeld_aabner_om;ledere;om_holdet