Krolf

Holdleder: Connie Løwert Nielsen Lindetoften 4 6070 Christiansfeld tlf.: 74522693 mobil: 41500529 clnielsen@mail.tele.dk

Pris 150 kr.

Betaling for Krolf skal ske med dankort via Conventus:

Betalings link tryk her

TAPS KROLF KLUB er åben for alle, uanset alder. Er man rollatorbruger kan man også deltage. Vores ældste spiller er i dag 94 år, det er frisk.

Der er absolut INGEN klikedannelse, da vi trækker lod om, hvem man skal spille med. Så man spiller sjældent med de samme personer. Vi er ca. 40 medlemmer. Ingen mødetvang.

Når vi har spillet på alle tre baner, hygger vi os med medbragt kaffe, øl eller vand. Kan man ikke spille tre baner, kan man nøjes med de to. Den lille bane ligger nede ved grillhytten, og de to store baner ligger oppe ved siden af stien til Taps Stationsvej.

Sæsonen starter første mandag i maj måned og slutter med smørrebrødsspisning i begyndelsen af oktober. Denne aften bliver der også udleveret resultatlister for hele året. Der bliver kåret en vinder af ”Hole-in-One” ”Årets bedste spiller”, ”Årets havelåge” og til sidst en gadepokal.

Det er alle vandrepokaler. Kom og vær med og få lidt motion, det er både hyggeligt og sjovt. Kontingent kr. 150,- + kr. 25,- til klubkassen