Ren dag

OBS Ændret pga Corona

Taps.dk har brug for jeres hjælp. Vi vil gerne opfordre alle i Taps og omegn til at komme ud og gå en tur, og hjælpe med at gøre hovedrent i naturen rundt om Taps. Alle interesserede vælger selv en rute og en dag, fra nu og frem til d. 19. april, hvor de vil sætte ind og hjælpe med at samle affald.

Ren dag foregår lidt anderledes i år. Normalt plejer vi jo at mødes en bestem dag og bagefter samles vi alle til mad og drikke, som tak for indsatsen, det må vi desværre undvære i år p.g.a. Corona restriktionerne.

Hvis man ikke har plads til posen, med det affald man fandt i naturen, i sin egen skraldespand, så er man velkommen til at aflevere det hos Kai Eskelund, Ødisvej 9 eller hos Winnie Nielsen, Ødisvej 23. Så sørger vi for at køre det væk.

Man er meget velkommen til at tage billeder af alt det affald man finder, og ligge det ind i tråden på facebooksiden.

Pas på jer selv, hold afstand og brug handsker.

Hilsen

Bestyrelsen for Taps.dk

 

 

Næste dato er søndag d. 19. april 2020

Hvert år i marts eller april, holder vi “Ren Dag” i Taps.

Vi håber, at du vil komme og give en hånd med, så mød op ved grillhytten (ved børnehaven) fra kl. 10-12. Derefter vil man bliver delt op og få tildelt en rute, hvor man så skal samle affald.

Når vi er færdige, er der en øl/vand, grillpølser, brød og kartoffelsalat, som naturligvis er GRATIS.

Man er velkommen til at melde sig til, i opslaget på Facebook, eller bare møde op på dagen. Vi låner en masse gribetænger, ved Kolding kommune, som også sponsorerer affaldssække til os. Tag evt. et par handsker med.

Mere info om dato kommer her på siden og på taps.dk på Facebook.

Mvh
Bestyrelsen, Taps.dk