Støt Taps.DK – Taps By- og Idrætsforening, hver gang du tanker.

Taps.dk sponsor nr. 562053

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Taps.DK – By- og Idrætsforening, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Taps.DK – Taps By- og Idrætsforening nu, så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El.

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte el-selskab. 

Bliver du både mobil- og el kunde, tredobler OK støtten til hele 18 øre pr. L, hver gang du tanker med dit OK Benzinkort. Det bliver til mange penge i løbet af et år, som kan mærkes i klubkassen. Det koster ikke ekstra for dig – OK betaler nemlig hele beløbet.

I juni 2021 havde vi i Taps 47 aktive tankkort, 9 el-aftaler og 2 mobilaftale. De har tilsammen samlet 3.717 kr. ind i sponsorpenge til Taps.dk.

Det bør vi kunne gøre endnu bedre, meld din husstand til og værd med til støtte Taps.dk med flere sponsorpenge.

Bare ring til OK på 89 32 24 52

             Taps.dk sponsor nr. 562053